Ha megrendelése leadásakor problémája támad vagy GLS pontra kérné rendelését, hívjon minket: 06/20/334-6464
Ingyenes házhoz szállítás 9.990 Ft feletti vásárlás esetén.

Szerves Cink 60 db

Fogyasztói ár1690 Ft
Kedvezmény
A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A cink hozzájárul a normál szellemi működés, valamint a bőr, a köröm, a haj normál állapotának fenntartásához.
Leírás

A szerves Cink az inzulin stabilizálásában is nagy szerepet játszik. Így áttételesen részt vesz a vércukorszint szabályozásában, amely újabb összetevője a szervezet komplex anyagcsere állapotának. A cink kiemelten fontos az anyagcsere-folyamatok általános, helyes módon történő lezajlásának biztosításában. Szabályozza a hormonok szintézisének folyamatát, így közvetett úton befolyásolja a hormonrendszer megfelelő működését is.

Az egészséges spermiumok kialakulása szintén cinkhez kötött. Egyrészt direkt módon befolyásolja a képződésüket, másrészt semlegesíti az olyan nehézfémek spermiumképződésre kifejtett esetleges káros hatását, mint az ólom és a kadmium. Emellett a cink ezen nehézfémek egyéb ártalmas hatásaitól is védi a szervezetet, vagyis általános detoxikáló szerepe is van.

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban.   
Összetevők:    1 tabletta     NRV%
 Cink (szerves kötésű cink glükonátból )     25mg    

* NRV % * Felnőttek részére megállapított napi beviteli referenciaérték
Ajánlott napi adag: 1 tabletta

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.