Kérdése van? Több darabot vásárolna, de nincsen raktáron? Hívjon minket! +36203346464
Kérdése van? +36203346464
A fekete fokhagyma nem egy különleges fajta, hanem természetesen fermentált fehér fokhagyma. Nem csak a szín változik az erjedés során, hanem az íze és az illata is. A jellegzetes kénvegyületek antioxidáns vegyületekké (flavonoidokká) alakulnak. Így elkerülhető a jellemzően intenzív fokhagyma szag, miközben a bioaktivitás nő.
Aki nem akarja nélkülözni a rengeteg egészséges összetevőt a fokhagymában, de nem tudja az intenzív ízt és illatot, az talál tömény és egészséges alternatívát a fekete fokhagymában. Több mint 200-féle biológiailag aktív anyagot - vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet tartalmaz. Fő hatóanyaga az erőteljes antibiotikus hatású allicin, amely emésztés közben az allináz enzim hatására keletkezik a növényben lévő allinból.
* NRV % * Felnőttek részére megállapított napi beviteli referenciaérték** Nincs megállapított mennyiség
Felhasználási javaslat:
Napi 1 kapszula, főétkezés előtt, bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.
Tárolás:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!
Összetevők:
fekete fokhagyma gumó kivonat), (S-allil cisztein (0,3 %)), (40V/V% etanol: víz), tiamin-hidroklorid (B1-vitamin), tömegnövelő szer (rizskeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (hidroxipropilmetilcellulóz)